eZE Delivery
eZE Onderweg De koelkoerier en vrieskoerier van de randstad

eZE Delivery is de partij als het gaat om dedicated vervoer. Wij beschikken over een hypermodern wagenpark dat 24/7 beschikbaar is voor onze opdrachtgevers. Alle voertuigen beschikken over de beste koelmotoren die erop dit moment op de markt zijn. Hierdoor kunnen wij uw zending op alle temperaturen vervoeren. Uiteraard worden alle voertuigen gelogd zodat wij ten alle tijden de actieve temperaturen in de voertuigen kunnen bewaken en registreren. Het grootste gedeelte van ons wagenpark is uitgerust met multi-temp bussen dit wil zeggen dat er actief geconditioneerd kan worden in twee verschillende zones per voertuig. Hierdoor is het mogelijk om zowel te koelen als te vriezen, maar het kan zelfs zo zijn dat we chocolade op +15 graden vervoeren voorin en achterin het ijs op een temperatuur houden van 20 graden.

Onze bussen rijden dagelijks door het gehele land. Hierdoor kunnen we koeriersritten makkelijk combineren met ons distributienetwerk op het moment dat een zending last-minut binnen komt. Daarnaast hebben wij verschillende standplaatsen zodat er altijd een chauffeur kan vertrekken vanaf de dichtstbijzijnde locatie. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook geld voor onze opdrachtgevers.

Buiten de Nederlandse wegen zijn wij ook bekend met de Europese wegen, hierdoor is geen zending voor ons te gek. Wij zoeken altijd naar de juiste oplossing voor de klant. Zo kunnen wij gemakkelijk 1 tot 6 pallets in een keer vervoeren. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met onze planning.

Wilt u direct contact met onze planning?

Direct bellen naar: 088 313 9 313 of direct mailen naar planning@eZE-Delivery.nl

Contact ons

Wat 't eZE maakt?!

Ervaren chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn opgeleid om uw zending met de hoogste zorg te vervoeren. Dit doen ze tegelijker tijd ook nog zo snel mogelijk.

Actieve koeling

Al onze voertuigen beschikken over een actieve koeling. Hierdoor kunnen we uw zending op iedere gewenste temperatuur vervoeren.

Track and trace

Al uw klanten krijgen de avond van te voren een e-mail met een verwachte aankomsttijd. Daarnaast kunnen uw klanten doormiddel van een linkje de chauffeur zien rijden.

Temperatuurregistratie

Al onze bussen zijn uitgevoerd met temperatuurloggers. Zo kunt u altijd aan het einde van een rit de temperatuurmetingen opvragen.