eZE Delivery
Zero-emissie stadsdistributie

Wij opereren vanuit het pand van onze partner City Hub, waarin wij de beschikking hebben over zowel een koelcel (+4 C) als een vriescel (-20 C). Onze hub is 24/7 bereikbaar voor leveringen van onze klanten. Hierdoor kunt u producten indien gewenst in de avond of nacht aanleveren.

Wij rijden met verschillende elektrische bestelwagens met ieder een unieke koel-/vriesinstallatie. De installatie draait volledig op een eigen accu, waardoor er extra koelcapaciteit is wat ervoor zorgt dat uw producten altijd onder de juiste omstandigheden worden vervoert. Al onze elektrische voertuigen zijn voorzien van een multi-temp systeem. Zo kunnen we zowel gekoelde als bevroren spullen in een voertuig vervoeren. Hierdoor kan u als klant twee temperatuur stromen combineren in een zending!

U kunt bij ons terecht voor al uw kleine zendingen, maar ook voor uw grote zendingen. Zo rijden wij dagelijkse rondes in verschillende steden voor verschillende opdrachtgevers. Zo kunnen we u al bedienen als het gaat om een enkele zending, maar zijn ook meerdere zendingen voor ons geen probleem. Wilt u liever alles op een locatie aanleveren, maar wel in meerdere steden zero-emissie leveren? Ook dat behoort bij eZE Delivery tot de mogelijkheden.

Daarnaast hebben wij door ons landelijke netwerk de mogelijkheid om de goederen bij u op te halen of u levert de producten in een keer bij ons aan met een vrachtauto of bestelbus en wij doen de rest. Hierdoor proberen wij het voor iedereen gangbaar te maken om de logistiek te verduurzamen.

Onze diensten

De last-mile service Onze last-mile service bestaat uit de
volgende zekerheden
Onze voertuigen hebben een elektrische aandrijving en rijden daardoor geruisloos. Als wij ’s ochtends vroeg, of later in de avond bij u leveren zullen uw buren daar geen last van hebben.
Niet alleen de motor van ons voertuig werkt elektrisch, maar ook de actieve koeling. Door dit innovatieve systeem hebben we geen diesel meer nodig en zult u onze aanwezigheid niet ruiken, zelfs niet als de levering iets meer tijd kost. Zonnecellen op ons voertuig zorgen voor emissievrije elektriciteit.
Wij kunnen vanuit CityHub binnen tien minuten de binnenstad bereiken. Wij rijden vlot, maar houden ons aan de verkeersregels. Als u het wenst, kunnen wij op afroep goederen met spoed leveren, ophalen of distribueren.
U krijgt de avond van te voren een track and trace opgestuurd per e-mail. Hierdoor weet u als klant wanner u onze bezorgers kan verwachten.
Wij bundelen de transportstromen van meerdere opdrachtgevers, waardoor we minder vaak en kostenefficiënter van en naar de stad kunnen rijden. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk buiten de spitsen te rijden en daarmee de filedruk te verminderen.
Bij ons is de klant koning en wij spreken met u af welke servicelevel u ambieert. Ook als u bijzondere logistieke uitdagingen hebt kunt u bij ons aankloppen. En als onze bezorger bij u aanklopt, zal hij of zij u vriendelijk met twee woorden aanspreken, dat is voor ons ook vanzelfsprekend.
Al onze services zijn standaard, u hoeft er niet speciaal om te vragen. Ze maken deel uit van onze bedrijfsfilosofie, waarbij wij u logistiek volledig willen ontzorgen. Anderen noemen dat ‘easy’, wij onderscheiden ons met eZE! Simpel toch!

Onze zero e-missie zones.

Wij streven naar zoveel mogelijk zero-emissie leveringen. Hiervoor maken wij gebruik van hubs waarvandaan onze elektrische bestelwagens voorzien van een actieve Koel- en vriesunit de stad bevoorraden. Wij kunnen op dit moment elektrisch bezorgen in Utrecht, Amsterdam, Leiden en Den Haag.