eZE Delivery
eZE opslag Op- en overslag, voorraadbeheer, opslag/fulfilment en orderpicking

eZE Distributiecentrum
Wij beschikken over een distributiecentrum in Utrecht. Hier kunt u gemakkelijk al uw producten opslaan. Het maakt niet uit of het gekoelde, bevroren of droge producten zijn, wij beschikken over voldoende ruimte. Deze opslagfaciliteiten zijn overigens enkel beschikbaar voor klanten die gebruik maken van ons distributienetwerk of andere transportdiensten.

eZE Voorraadbeheeer en orderpicking
Voor alle klanten die gebruik maken van onze opslag faciliteiten houden wij de voorraad bij. De voorraad update krijgt u desgewenst wekelijks per mail, zodat u altijd op de hoogte blijft van uw eigen voorraad. Daarnaast hebben wij veel ervaring met orderpicking. Wilt u een hele pallet aanleveren en in gedeeltes uitleveren aan verschillende klanten? Dit is voor ons dagelijkse kost, wij zorgen ervoor dat de pallet gesplitst wordt in verschillende zendingen.

Wilt u weten waar wij uw producten kunnen opslaan?

eZE Delivery beschikt over een eigen distributiecentrum waar alle voorraad wordt opgeslagen. Het is daarnaast ook mogelijk om producten tijdelijk op te slaan in een van onze hubs. Hierdoor is uw voorraad altijd dichtbij.

Bekijk de mogelijkheden