eZE Delivery
Hoe het is ontstaan eZE tijdlijn

eZE Delivery startte haar activiteiten op 16 november 2019 in Utrecht vanuit het pand van City Hub aan de Atoomweg 1 te Utrecht. De visie op moderne stadslogistiek en de innovatieve aanpak van beide organisaties passen naadloos bij elkaar en zijn in wezen in alle grotere steden toepasbaar. Sinds februari 2020 bieden wij onze diensten ook aan in Amsterdam en Den Haag, op 15 juni 2021 gevolgd door Rotterdam. Onze ambitie is om in de vijf grote steden en in belangrijke regio’s hubs te openen, van waaruit we onze klanten snel en voordelig met behulp van elektrisch vervoer kunnen bedienen.

Op 19 mei 2020 zijn wij begonnen met de opbouw van een landelijk dekkend netwerk, waarmee wij het transport tussen onze hubs kunnen verzorgen en tevens alle bestemmingen in Nederland kunnen bedienen. Dit doen we voorlopig nog met voertuigen die met behulp van fossiele brandstoffen worden aangedreven. Maar ook voor deze diensten lonkt het elektrisch vervoer.

Sinds 10 Februari 2021 hebben wij een landelijk dekkend netwerk waarbij het mogelijk is voor klanten om te kiezen voor zero-emissie vervoer in de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden en daarnaast hun klanten in de rest van Nederland te blijven bedienen met een logistieke partner.